Kronenburgerpark Nijmegen

Links

Nijmegen algemeen

Noviomagus - Absolute topper onder de sites die Nijmegen als onderwerp hebben. Zeer uitgebreid en informatief met onder andere een zeer uitgebreide verzameling foto's, kaarten en ansichten.
VVV Rijk van Nijmegen - Toeristische informatie
Gilde Nijmegen - Gilde Nijmegen organiseert ondermeer stadswandelingen, wandelingen in de natuur rondom de stad en fietstochten in de regio.
Valkhofvereniging - De vereniging heeft als doel om het Valkhof -de meest historische lokatie van Nijmegen en omstreken- onder de aandacht van een breed publiek te brengen.
Archief Nijmegen - Het regionaal archief Nijmegen beheert de archieven van Nijmegen en tal van omliggende gemeenten en in de stad en ommelanden actieve verenigingen en instellingen.
Museum Stratemakerstoren - Een uitzonderlijk monument met een sterke eigen identiteit op een historische en toeristisch attractieve plaats in Nijmegen.
Nijmegen blijft in Beeld - De stichting Nijmegen Blijft in Beeld speelt een belangrijke rol bij het verzamelen, ordenen, restaureren en bewaren van historisch filmmateriaal over Nijmegen en omgeving.
Stadswandeling Nijmegen - Betrokken en deskundige gidsen doen hun verhaal in geuren en kleuren met gebruikmaking van historisch materiaal.
Cultuurhistorisch platform Rijk van Nijmegen - Meer dan 25 cultuurhistorische instellingen hebben sinds 2005 de krachten gebundeld in het Cultuurhistorisch Platform Rijk van Nijmegen (CPRN)
Mijn Mariken - De buurtsite voor het stadscentrum en de Benedenstad van Nijmegen

Heb jij een aan het Kronenburgerpark gewijde (foto) website? Laat het even weten!